Airfryer

Er du på udkig efter en airfryer, så kig med her hvor vi har samlet et bredt udvalg af de mest populære airfryeres.

På billedet ses en airfryer.

Airfryer

Nedenfor finder du vores anbefalinger til din nye airfryer. Fælles for modellerne er at der er nøje udvalgt og alle lever op til vores krav om god ydeevne, høj brugervenlighed, kvalitetsikkert design, samt god kapacitet. 

Ønsker du at læse mere om hvordan en airfryer fungerer, samt tips og tricks til madlavning i din airfryer, så finder du mere om dette længere nede på siden. 

OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1 Black Digital airfryer– Billig men funktionel

Bedst i test vinder hos Testfakta 2023

OBH Nordicias airfryer blev kåret som den bedste i test af Testfakta i oktober 2023. Med en kapacitet på 4,6 liter og et digitalt kontrolpanel giver den brugeren nøjagtig kontrol over både temperatur og tid. Du kan vælge mellem 8 forudindstillede programmer, der gør det let at tilberede alt fra kød og fisk til grøntsager og pizza på ingen tid.

Denne airfryer imponerer ikke kun med sin gode ydeevne, men også med sit elegante og tidløse design. Airfryeren er prismæssigt i den billigere ende og er et godt valg til dem, der ikke har brug for stor kapacitet, men stadig ønsker en kvalitets airfryer.

 
Butik
Pris
Link
800 kr.
939 kr.
939 kr.
1.070 kr.
1.449 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses airfyer fra obh nordica

Ninja Foodie Dual Zone 2470W 9.5 L airfryer - Vores favorit airfryer!

Bedst i test vinder hos Goodhousekeeping 

Ninja Airfryer Fooide Max er en imponerende airfryer. Denne model kombinerer overlegen ydeevne med innovativ teknologi for en fantastisk madlavningsoplevelse.  Airfyreren skiller sig ud med sin Dual Zone teknologi, der tillader madlavning i to separate zoner samtidig.

Med en kapacitet på 9.5 liter imødekommer denne airfryer behovene for større måltider og selskaber. Airfryeren er desuden nem at rengøre da skufferne tåler opvaskemaskine. Trods at airfryeren er en af de dyre på markedet, er denne vores favorit. Her  får du nemlig alt det du skal bruge, du løber aldrig tør for plads og kan tilberede f.eks. både kylling og kartofler samtidig i hver sin skuffe. Denne airfryer fra Ninja er en sikker vinder hvis du spørger os. 

Butik
Pris
Link
1.799 kr.
1.799 kr.
1.884 kr.
1.927 kr.
2.000 kr.
2.299 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en airfryer ninja 300

Ninja AG551 airfryer – bedst i airfryer med høj brugervenlighed

Bedst i test vinder hos Techradar

Denne airfryer Ninja AG551UK skiller sig ud som et førsteklasses valg for dem, der søger en avanceret airfryer med et bredt udvalg af funktioner. Et af dens mest imponerende features er det intelligente stegetermometer, der giver mulighed for automatisk temperaturregulering for en fejlfri tilberedning.

Med en imponerende effekt på 2460 W rangerer denne model blandt de mest kraftfulde på markedet

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja airfryer AG551

Cosori Dual Blaze airfryer – Æstetisk design og høj brugervenlighed


Denne airfryer fra Cosori er blevet kåret som den bedste airfryer 2022 hos tekguiden.dk og vi forstår godt hvorfor. Airfryeren har udstyret med Dual blaze teknologien, som sørger for at tilberede din mad til perfektion uden overdreven brug af olie.

Airfryeren har en kapacitet på 6.4 liter og 12 forudindstillede funktioner samt et smart touchpanel, så du nemt kan tilberede alt fra kød til fisk og bagværk. Airfryeren score derved gode point på sin brugervenlighed og funktionalitet. Airfryeren har et flot design. Kurven er både udstyrret med en non-stick belægning og tåler opvaskemaskine hvilket gør den nem at rengøre.

Butik
Pris
Link
1.450 kr.
1.532 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en airfryer cosori blaze

Philips XL Essential aifryer – Kompakt og brugervenlig

Denne airfryer fra Phillips XL Essential er et fremragende valg, når det kommer til airfryers. Med en kapacitet på 6.2 liter, automatisk sluk funktion og 7 forudindstillede programmer imponerer denne model.

Med den her airfryer får du  et smart LED-touchpanel og den innovative rapid-air teknologi, der sikrer dig lækkert og veltilberedt mad hver gang! Airfryeren er også let at rengøre og kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Med sin mellemstore kapacitet og kvadratiske design fylder den ikke for meget på køkkenbordet, hvilket gør den til et ideelt valg.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en airfryer philips XL

Hvad er en airfryer?

En airfryer er et moderne køkkenredskab der mest af alt minder om en krydskombination af ovn og frituregryde. En airfryer er udstyret med moderne luft-cirkulerende teknologi, der gør det muligt at tilberede maden med lidt eller ingen olie og på rekord hurtig tid. De fleste airfryres kræver modsat en ovn ikke nogen opvarmningstid, hvorfor du nemt kan tilberede den ønskede ret i en airfryer, uden at bruge ekstra tid i køkkenet.

Med en airfryer har du ikke bare mulighed for at tilberede mad på traditionel vis, den hurtige cirkulerende varmluft skaber nemlig også de bedste forudsætninger for et sprødt ydre. Du kan med fordel lave f.eks din pomfritter i en airfryer, og med garanti få dem til at være lige så sprøde som i frituregryden, dog meget sundere da en airfryer næsten ikke kræver olie.

Hvad kan man bruge en airfyer til?

En airfryer kan bruges til mange ting! Tilberedning af dine yndlingsretter, hurtig opvarmning af rester, bagning af kager brød, du kan tilmed også lave andre typer af desserter i din airfryer! Mulighederne er derfor mange. Vigtigst af alt kan du gøre det hele med kortere tilberedningstid end ved en traditionel varmluftsovn, og meget sundere end ved f.eks en traditionel friture. 

Airfryer fordele

Der er mange fordele ved at eje en airfryer! Udover at de er nemme at anvende og tilbereder dine retter til perfektion så synes vi også at de kan en masse andet, her er en oversigt over frem fordele:

  • Kortere tilberedningstid end traditionel varmluftsovn
  • Perfekt til at skabe sprøde overflader eller et mørt indre
  • Sundere tilberedning end en friture
  • Nem at rengøre efter brug
  • Jævn og hurtig tilberedning af dine retter

Tips og tricks til anvendelse af airfryer

Når du først har anskaffet dig en airfryer er det  enligt lige til at gå i gang. Ikke destro mindre har vi samlet lidt tips og tricks til hvordan du får den ultimative madoplevelse ud af dit nye køkkenredskab.

  1. Brug bagepapir i din airfryer. Uanset hvad du skal tilberede anbefaler vi at du bruger bagepapir i din airfryer. Så undgår du at den bliver fedtet ind i mad, og er derved meget lettere at rengøre. Du kan enten klippe bagepapir til, eller købe bagepapir der er formet til din airfryer i supermarkedet.
  2. Vend din mad under tilberedning. Nogen airfryere har en alarm der larmer når halvdelen af tilberedningstiden er gået. Hvis ikke din model har det, opfordre vi til at du selv sætter en alarm. Ved at vende maden undervejs sikre du jævn tilberedning og sprød overflade for et godt resultat hver gang du laver din mad.
  3. Selvom airfryeren ikke kræver meget olie, anbefaler vi at du bruger noget olie til din tilberedning for det bedste resultat. Du kan med fordel købe en oliesprayflaske så du nemt kan fordele olien på hvad end du tilbereder.
  4. Husk at rengøre din airfryer jævnligt. Ved at gøre din airfyer rent sikre du at der ikke brænder gamle madrester fast. De fleste modeller tåler at komme direkte i opvaksemaksinen, og så er rengøringen jo hurtigt klaret.