Ninja airfryer

Ninja airfryere er iblandt markedets bedste, men der er mange modeller at vælge i mellem. Derfor har vi lavet en oversigt over de forskellige Ninja airfryer modeller. Vi giver vores ærlige vurdering af dem, så du nemt og overskueligt kan danne dig et overblik over hvilken model der passer dine behov.

På billedet ses en airfryer ninja i sort.

Hvilken Ninja Airfryer skal du vælge?

Når du søger efter den bedste airfryer, er der flere faktorer at tage i betragtning. Disse omfatter kapacitet, ydeevne, pris, brugervenlighed og nem rengøring. I vores gennemgang af de forskellige Ninja airfryer modeller, vudere vi ligeledes også på disse parametre.

Brugervenlighed spiller en afgørende rolle, da airfryeren bliver en fast del af dit køkken. Derfor er det vigtigt, at den er let at bruge. 

Kapacitet er også vigtig, da airfryere kommer i forskellige størrelser for at imødekomme forskellige behov. Det er vigtigt at overveje, hvor meget plads du har i dit køkken, og hvor mange personer du typisk laver mad til.

Rengøring er en vigtig del af airfryerens anvendelighed. En af fordelene ved airfryere er deres bekvemmelighed, men ligesom med alt andet madlavning kræver det rengøring. Derfor har vi fokuseret på modeller, der er lette at rengøre, f.eks. ved hjælp af opvaskemaskinen.

Prisen er også en afgørende faktor. Det er vigtigt at få mest muligt for pengene, og vi har derfor inkluderet ninja airfryere i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung.

Ydeevnen er selvfølgelig også vigtig. En pålidelig airfryer skal tilberede maden korrekt og effektivt, uden unødvendigt lange tilberedningstider eller manglende sprødhed

Vores udvalgte Ninja Airfryer

Nedenfor finder du vores udvalgte Ninja airfyere. Vi har inkluderet de bedste modeller på markedet og givet vores ærlige vurdering af dem.

Ninja 300 airfryer - Foodie Dual Zone 2470W 7.6 L - Vores favorit airfryer!

Ninja Airfryer Bedst i Test vinder hos Forbrugerrådet tænk 

Ninja Airfryer  Foodie Max er en imponerende airfryer. Denne model kombinerer overlegen ydeevne med innovativ teknologi for at levere en førsteklasses madlavningsoplevelse. Lad os dykke ned i nogle af de fremragende funktioner, der gør denne airfryer til en af de bedste airfryer på markedet, og vores favorit.

Ninja Foodie Airfryeren Max skiller sig ud med sin Dual Zone teknologi, der tillader madlavning i to separate zoner samtidig.Dette betyder, at du kan tilberede to forskellige retter på samme tid uden at bekymre dig om temperatur og tidtagning på de forskellige retter. Denne funktion er en game-changer for travle husstande eller dem, der ønsker at optimere madlavningsprocessen. 

Med en imponerende kapacitet på 9.5 liter imødekommer denne airfryer behovene for større måltider og selskaber. Airfryeren er desuden nem at rengøre da skufferne tåler opvaskemaskine. Trods at airfryeren er en af de dyre på markedet, er denne vores favorit. Her  får du nemlig alt det du skal bruge, du løber aldrig tør for plads og kan tilberede f.eks. både kylling og kartofler samtidig i hver sin skuffe. Denne airfryer er en sikker vinder hvis du spørger os. 

 

Butik
Pris
Link
1.340 kr.
1.674 kr.
1.709 kr.
2.094 kr.
2.099 kr.
2.099 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja airfryer med to skuffer

Ninja 400 airfryer - 2470W 9.5 L airfryer - Vores favorit airfryer!

Ninja 400 airfryer Bedst i Test vinder hos Goodhousekeeping 

Med Ninja Foodi Max Dual Zone airfryeren kan du du lave et utal af retter. Hvad med fish and chips? Smid pomfritterne i den ene skuffe og din paneret fisk i den anden. Ninja airfryren er udstyret med to separate skuffer, der fungerer uafhængigt af hinanden, hvilket giver dig mulighed for at blande og matche madlavningsprogrammer, tilberedningstider og temperaturer på tværs af begge skuffer for at skabe lækre måltider på et øjeblik.

Med en kapacitet på hele 9,5 liter, tillader Ninja airfyren dig at tilberede op til 2 kg kylling i hver skuffe, hvilket gør det til en ideel løsning, når der skal laves aftensmad til hele familien eller når der kommer gæster til middag.

Ninja airfryeren tilbyder også praktiske funktioner som SYNC- og MATCH-funktioner. SYNC-funktionen tillader tilpasning af mad med forskellige tilberedningstider, så du kan have det hele færdigt samtidigt. MATCH-funktionen giver dig mulighed for at tilberede den samme ret i begge skuffer, hvilket fordobler din kapacitet til madlavning.

Airfryren har i vores optik en god ydevene, høj brugervenlighed og en flot kapacitet til prisen. 

Butik
Pris
Link
1.799 kr.
1.799 kr.
1.884 kr.
1.927 kr.
2.000 kr.
2.299 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja 400 airfryer med to separate zoner. det er således en stor airfryer fra Ninja

Ninja Grill Foodi MAX AG551 airfryer – bedst i airfryer med høj brugervenlighed

Bedst i test vinder hos Techradar

Ninja airfryer AG551UK er en fremragende mulighed for dem, der leder efter en solid  airfryer med et bredt udvalg af funktioner. Et af dens fremtrædende træk er det smarte stegetermometer, der gør at airfryen selv kan justere tempraturen for en perfekt tilberedning.

Med en imponerende wattydelse på 2460 W er denne model en af de kraftigste på markedet, hvilket afspejles i kundernes positive anmeldelser om dens hurtige og effektive ydeevne.

Ninja AG551UK har vundet flere tests og modtaget ros fra tilfredse kunder, hvilket bekræfter dens kvalitet og brugervenlighed. Vi har inkluderet den her i vores Ninja airfryer artikel netop af samme grund. Det er dog værd at bemærke, at denne model er en af de lidt tungere modeller.

Butik
Pris
Link
1.695 kr.
1.837 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja airfryer AG551

Ninja AF160EU airfryer

Bedst i test vinder hos Goodhousekeeping

Denne prisvindende airfryer fra Ninja er et ideelt valg for dem, der ønsker en enkel airfryer med en rummelig kurv på 5.2 liter og et slankt design. Airfryeren er primært højere end den er bred, hvilket gør den pladsbesparende på køkkenbordet.

Med en imponerende ydeevne kan airfryeren nå op til 240 grader, hvilket overstiger de fleste andre airfryeres maksimumstemperatur på 200 grader. Den leveres med seks forudindstillede programmer og har en unik dehydreringsfunktion, som gør det muligt at tørre frugt eller andre fødevarer. Airfryeren scorer højt på både brugervenlighed og ydeevne.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja airfrter AF160UK der er fritlagt og i en grålig tone

Hvorfor en Ninja airfryer?

Ninja er kendt for at  producere køkkenapparater til hjemmet og er i de seneste år især blevet anderkendt for deres airfryere.

En airfryer er et køkkenapparat, der bruger cirkulerende varm luft til at tilberede maden, hvilket sikrer en hurtig og jævn tilberedning. I modsætning til en ovn kræver en airfryer ikke foropvarmning før tilberedning. Du kan tilberede dine retter med betydeligt mindre olie og stadig opnå en sprød overflade eller et mørt indre. Med en airfryer kan du nemt tilberede forskellige retter såsom en hel kylling, grøntsager, pommes frites eller lignende uden at skulle overvåge stegeprocessen konstant.

Ninja tillbyder en bred vifte af airfryere og vi har inkluderet nogen af deres mest populære modeller i artiklen. F.eks er modellerne Ninja 400 airfryer og Ninja 300 airfryer ikke kun testvindere hos eksterne testpaneler, men score også højt i vores vurdering, da kan alt det en airfryer skal kunne for at gøre madlavningen til en leg. 

Er du på udkig efter en mere kompakt airfryer med en enkelt skuffe, der stadig levere på brugervenlighed og ydeevne, så foreslår vi du tager et kig på vores ovenstående modeller Ninja AG551 airfryer, og 

Er du på udkig efter en airfryer fra et andet brand, så læs vores airfryer bedst i test artikel her

Bedst i test Ninja airfryer - test og anmeldelser i artiklen

I vores gennemgang af de forskellige Ninja airfryers er vi altid transparente og udvælger nøje de bedste modeller på markedet, så du kan undgå at købe et produkt der ikke er dine penge værd. Når vi giver vores vurdering, bruger vi derfor meget tid på at lave nøje research og tager altid højde for verificerede forbrugerråd, eksterne fageksperter, og selvfølgelig også forbrugernes egene anmeldelser af produktet. Nedenfor kan du finde de kilder som er anvendt i artiklen her:

Goodhousekeeping: Denne britiske hjemmeside tester forskellige produkter til både hus og haven, find deres test af Ninja Airfryer  her

Techradar: Er et anderkendt og internationalt tech-magasin med fokus på en bred vifte af elektroniske apparater til hjemmet, her iblandt airfryers, se deres anmeldelse af Ninja her 

Forbrugerrådet tænk: En anderkendt og uafhængigt dansk medlemsorganisation som tester en bred vifte af produkter, se deres Ninjna airfryer anmeldelse her 

Læs også om de bedste billige airfryere her.