Airfryer bedst i test

Her finder du en oversigt over markedets bedste airfryer. Vi gør det nemt og overskueligt for dig at finde bedst i test airfryer. Samtidig vores ærlige vurdering af de forskellige airfryere. 

På billedet ses en airfryer. Læs om Airfryer test

Vigtige parametre i Airfryer tests - find bedste Airfryer

Når du leder efter den bedste airfryer, er der flere faktorer, du bør overveje. Disse inkluderer kapacitet, ydeevne, pris, brugervenlighed og let rengørlighed. I vores vurdering og gennemgang af airfryer bedst i test har vi taget højde for alle disse aspekter for at sikre, at du får mest muligt ud af dit køb.

Brugervenlighed: Når du skal købe en airfryer er det vigtigt at se på brugervenligheden. Da den kommer til at være et fast etablement i dit køkken, er det vigtigt at brugervenligheden er i top. I vores airfryer test har vi brugervenligheden for øje, så du kan være sikker på at de testede airfryere lever op til en høj brugervenlighed.

Kapacitet: Airfryeren kommer i mange størrelser og kan derved dække mange forskellige behov. Overvej hvor stor en airfryer dit køkken kan rumme, og hvor mange mennesker du normalt laver mad til. Vi har inkluderet airfryerer i forskellige størrelser så der er noget for enhver.

Rengøring: Hele tricket med en airfryer er at det skal være nemt og bekvemt at lave sund mad. Men som med alt andet madlavning, vil der også være noget dertilhørende rengøring. Vi går derfor op i at modellerne nemt kan rengøres ved f.eks opvaskemaskine.

Pris: Når du skal investere i en airfryer er det vigtigt at du får mest muligt for pengene. Det har vi selvfølgelig for øje i vores vurdering af airfryeren. Derfor har vi inkluderet airfyere i forskellige prisklasser som alle har noget at byde på.

Ydevne: Airfryeren skal være pålidelig og tilberede maden som anvist. Det nytter ikke noget med ualmindelige lange stegetider eller mangel på sprød overflade. Derfor har alle airfryerne i denne test også en pålidelig ydeevne der sikre en god madlavningsoplevelse.

Airfryer bedst i test

Nedenfor finder du bedst i test airfryere på markedet. Vi har samlet flere airfryer tests, som omfatter nogen af de bedste modeller, på tværs af forskellige brands. Samtidig vi giver vores ærlige vurdering af produkterne. 

Ninja Foodie Dual Zone 2470W 9.5 L airfryer - Vores favorit airfryer!

Airfryer bedst i test vinder af Goodhousekeeping 

Ninja Airfryer Fooide Max er en imponerende airfryer. Denne model kombinerer overlegen ydeevne med innovativ teknologi for at levere en førsteklasses madlavningsoplevelse. Lad os dykke ned i nogle af de fremragende funktioner, der gør denne airfryer til en af de bedste airfryer på markedet, og vores favorit.

Ninja Foodie Airfryeren Max skiller sig ud med sin Dual Zone teknologi, der tillader madlavning i to separate zoner samtidig.Dette betyder, at du kan tilberede to forskellige retter på samme tid uden at bekymre dig om temperatur og tidtagning på de forskellige retter. Denne funktion er en game-changer for travle husstande eller dem, der ønsker at optimere madlavningsprocessen. 

Med en imponerende kapacitet på 9.5 liter imødekommer denne airfryer behovene for større måltider og selskaber. Airfryeren er desuden nem at rengøre da skufferne tåler opvaskemaskine. Trods at airfryeren er en af de dyre på markedet, er denne vores favorit. Her  får du nemlig alt det du skal bruge, du løber aldrig tør for plads og kan tilberede f.eks. både kylling og kartofler samtidig i hver sin skuffe. Denne airfryer er en sikker vinder hvis du spørger os. 

Hvis du er interesseret i flere airfyrer fra Ninja, så læs vores gennemgang af de bedste Ninja airfryere her

Butik
Pris
Link
1.799 kr.
1.799 kr.
1.884 kr.
1.927 kr.
2.000 kr.
2.299 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en Ninja airfryer med to skuffer

OBH Nordica Easy Fry & Grill Precision 2in1 Black Digital airfryer– Billig men funktionel

Bedst i test Airfryer vinder af Testfakta 2023 

Denne airfryer fra OBH Nordicia er bedst i test vinder hos Testfakta fra oktober 2023. Airfryeren har en kapacitet på 4.6 liter, og det digitale kontrolpanel giver brugeren præcis styring over temperatur og tid. Vælg iblandt de 8 præindstillede programmer der gør det nemt at lave alt fra kød, fisk, grøntsager og pizza på ingen tid. 

Airfryren imponerer ikke kun med sin ydeevne, men også med sit elegante og tidløse design. Airfryren ligger prismæssigt i den billige ende, og er et god bud til dig der ikke har behov for stor kapacitet, men stadig ønsker en kvalitets airfryer.

 
Butik
Pris
Link
800 kr.
939 kr.
939 kr.
1.070 kr.
1.449 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en airfryer fra obh nordica

Ninja AG551 airfryer – bedst i airfryer med høj brugervenlighed

Airfryer bedst i test vinder af TechRadar 

Ninja AG551UK er en fremragende mulighed for dem, der leder efter en avanceret airfryer med et bredt udvalg af funktioner. Et af dens fremtrædende træk er det smarte stegetermometer, der gør at airfryen selv kan justere tempraturen for en perfekt tilberedning.

Med en imponerende wattydelse på 2460 W er denne model en af de kraftigste på markedet, hvilket afspejles i kundernes positive anmeldelser om dens hurtige og effektive ydeevne.

Ninja AG551UK har vundet flere tests og modtaget ros fra tilfredse kunder, hvilket bekræfter dens kvalitet og brugervenlighed. Den er inkluderet i vores liste over de bedste airfryere på markedet af disse årsager. Det er dog værd at bemærke, at denne model er en af de lidt tungere modeller.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Airfryer NINJA AF160EU - Lille med god ydeevne

Airfryer test vinder – bedste Airfryer af Goodhousekeeping 

Denne testvindende airfryer fra Ninja er et godt valgt for dem der ønsker en simpel airfryer med en rummelig kurv på 5.2 liter og uden for meget brede. Airfryeren er således mere høj end den er bred, hvilket kan være en fordel, hvis den ikke skal tage for meget plads på køkkenbordet.

Airfryeren har en imponerende ydeevne og kan nå 240 grader, hvor de fleste airfryere kun når 200. Den kommer med seks forudindstillede programmer, og har som noget helt særligt et ’dehydration’ program hvis man f.eks. ønsker at tørre frugt. Airfyren her score gode point på både brugervenlighed og ydeevne.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

Kompakt airfryer der er prisvindende i test airfryer

Cosori Dual Blaze airfryer – Æstetisk design og høj brugervenlighed


Denne airfryer fra Cosori er blevet kåret som den bedste airfryer 2022 hos tekguiden.dk og vi forstår godt hvorfor. Airfryeren har udstyret med Dual blaze teknologien, som sørger for at tilberede din mad til perfektion uden overdreven brug af olie.

Airfryeren har en kapacitet på 6.4 liter og 12 forudindstillede funktioner samt et smart touchpanel, så du nemt kan tilberede alt fra kød til fisk og bagværk. Airfryeren score derved gode point på sin brugervenlighed og funktionalitet. Airfryeren har et flot design. Kurven er både udstyrret med en non-stick belægning og tåler opvaskemaskine hvilket gør den nem at rengøre.

Butik
Pris
Link
1.450 kr.
1.532 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en airfryer fra cosori som indgår i vores bedst i test artikel

Philips Airfryer XL Essential aifryer – Kompakt og brugervenlig

Phillips airfryer XL Essential er et andet godt bud på en airfryer. Modellen har en god kapacitet på 6.2 liter, automatisk sluk funktion og så kommer den med 7 forudindstillede programmer. 

Airfryren har et smart led-touchpanel og gør brug af den innovative rapid-air teknologi der sikrer dig lækkert og veltilberedt mad! Modellen er desuden nem at rengøre og tåler også en tur i opvaskemaskinen. Med sin mellemstore kapacitet og kvadratiske design, fylder den ikke for meget på køkkenbordet, hvorfor vi mener at airfyren er er et god bud. Læs vores artikel om Philips airfryer her

 
Butik
Pris
Link
995 kr.

*Reklame. Vi får kommision ved køb.

På billedet ses en phillips airfryer XL

Hvad er en airfryer?

En airfryer er et køkkenapparat der cirkulere varm luft rundt om den ret du tilbereder, hvilket sikre en hurtig og jævn tilberedning. Airfryeren behøver modsat en ovn ingen opvarmning forud for tilberedning, du kan tilberede din mad med betydeligt mindre olie, og stadig få en sprød overflade eller et mørt indre. Du kan f.eks. nemt tilberede en hel kylling, grøntsager, pomfritter eller lignende i airfyreren uden at skulle holde øje med stegeoverfladen.

Airfryeren kommer i mange forskellige modeller og der er er med garanti en der dækker dine behov. Der findes både airfyrere med store og små kapaciteter, aftagelige dele så du nemt kan rengøre airfryer-skuffen i f.eks. opvaskemaskinen, eller med separate tilberedningszoner, så du kan tilberede mere end en ret ad gangen. I ovenstående artikel har vi kigger på de bedste airfryer på markedet lige nu, men er du på udkig efter nogle mere prisvenlige modeller kan du se en gennemgang af de bedste billigere airfryere her.

Bedst i test airfryer - find bedste airfryer igennem test og anmeldelser i artiklen

I vores gennemgang af de forskellige airfryers er vi altid transparente og udvælger nøje de bedste modeller på markedet, så du kan undgå at købe et produkt der ikke er dine penge værd. Når vi giver vores vurdering, bruger vi derfor meget tid på at lave nøje research og tager altid højde for verificerede forbrugerråd, eksterne fageksperter, og selvfølgelig også forbrugernes egene anmeldelser af produktet.
Nedenfor kan du finde kilder på Airfryer test som er anvendt til at identificere bedst i test airfryere:

Bbcgoodfood: Et anderkendt britisk testpanel ejet af British Boradcast Corporation, som tester at hav af køkkenapparater og deler ud af opskrifter, se deres anmeldelser her

Goodhousekeeping: Denne britiske hjemmeside tester forskellige produkter til både hus og haven, find deres test her

Techradar: Er et anderkendt og internationalt tech-magasin med fokus på en bred vifte af elektroniske apparater til hjemmet, her iblandt airfryers, se deres anmeldelse her 

Testfakta: Ejes af en svensk koncern og specialisere sig i at teste og gennemgå produkter til hjemmet, se test på deres danske side her